Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Uzbudljiva toplo-hladna salata s piletinom i šampinjonima

Uzbudljiva toplo-hladna salata s piletinom i šampinjonima

Brzi recept za ukusnu salatu s piletinom! Za samo pola sata uživajte u hrskavoj kombinaciji pilećih prsa, zelenja i gljiva, začinjeno savršenim preljevom od senfa i jogurta. Savršeno za četvero ljudi

Namirnice u ovom receptu dovoljne su za četvero ljudi, a za pripremu odvojite oko pola sata.

POGLEDAJTE  VIDEO:

Pokretanje videa...

tjestenina 01:12

Priprema:

Pileća prsa narežite na rezance, začinite po želji i ispecite na tavi pa im dodajte nasjeckani češnjak. Zatim za preljev pomiješajte senf, ocat, ulje, kiselo vrhnje i jogurt te dodajte sol i papar. Na četiri tanjura rasporedite narezanu zelenu salatu, radič, ljutiku, ploške šampinjona i limunovu koricu. Začinite preljevom. Meso dodajte na vrh salate. Dobar tek!

Fini rižoto s gljivama i biftekom
Fini rižoto s gljivama i biftekom

Sastojci:

400 g pilećeg bijelog mesa, 1 režanj češnjaka, 1 zelena salata, 1 kom radič, 2 ljutike, 250 g šampinjona,1 kom limuna, 30 g maslaca, svježe mljeveni papar

Preljev: 1 mala žlica senfa, 1 žlica alkoholnog octa, 1 žlica repičinog ulja, 100 g kiselog vrhnja (10 % masti), 100 g jogurta, sol

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
Vrhunac je sezone krpelja: Evo koji su simptomi zaraze i kako ih pravilno ukloniti s kože
OPREZ U PRIRODI

Vrhunac je sezone krpelja: Evo koji su simptomi zaraze i kako ih pravilno ukloniti s kože

Krpelji su najaktivniji tijekom svibnja i lipnja pa treba voditi računa o zaštiti, pogotovo ako planirate odlazak u prirodu. Nosite duge rukave i nogavice, a gole dijelove tijela zaštitite repelentima
Ovo je namirnica koja najbolje čisti jetru i ublažava nadutost
ODLIČAN SASTOJAK

Ovo je namirnica koja najbolje čisti jetru i ublažava nadutost

Ne treba je brkati s poznatim kuhinjskim kimom koji često posipamo po pecivima – ova biljka dolazi iz sasvim druge botaničke obitelji i ima drugačija svojstva