Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

Vježbanje vani jača imunitet i poboljšava razinu energije

Vježbanje vani jača imunitet i poboljšava razinu energije

Imunitet nam je zimi slabiji, pa ga kretanje tjera da radi snažnije te se brani od infekcija. Boravak na svježem zraku odličan je jer povećava razinu endorfina i čini da se osjećamo bolje

Fizička aktivnost na otvorenom ne zvuči kao najprivlačniji način provođenja slobodnog vremena dok grije zubato sunce i hladi oštar povjetarac.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

prekomjerno vježbanje 01:13

No vježbanje i kretanje zimi ima velike dobrobiti za cjelokupno zdravlje. Ono jača imunološki sustav i čini nas otpornijima na bolesti. Imunitet nam je zimi slabiji, pa ga kretanje tjera da radi snažnije te se brani od infekcija. Boravak na svježem zraku odličan je jer povećava razinu endorfina i čini da se osjećamo bolje.

Obavite jutarnje istezanje u krevetu za super početak dana
Obavite jutarnje istezanje u krevetu za super početak dana

Pomaže i u regulaciji apetita, smanjuje stres, poboljšava razinu energije i popravlja raspoloženje. Čak i stajanje na hladnoći tjera srce da jače pumpa krv kako bi nas zagrijalo. Bez obzira na to idete li na trčanje ili u šetnju, to će osnažiti vaš kardiovaskularni sustav. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2
Vrhunac je sezone krpelja: Evo koji su simptomi zaraze i kako ih pravilno ukloniti s kože
OPREZ U PRIRODI

Vrhunac je sezone krpelja: Evo koji su simptomi zaraze i kako ih pravilno ukloniti s kože

Krpelji su najaktivniji tijekom svibnja i lipnja pa treba voditi računa o zaštiti, pogotovo ako planirate odlazak u prirodu. Nosite duge rukave i nogavice, a gole dijelove tijela zaštitite repelentima
Ovo je namirnica koja najbolje čisti jetru i ublažava nadutost
ODLIČAN SASTOJAK

Ovo je namirnica koja najbolje čisti jetru i ublažava nadutost

Ne treba je brkati s poznatim kuhinjskim kimom koji često posipamo po pecivima – ova biljka dolazi iz sasvim druge botaničke obitelji i ima drugačija svojstva