Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Alfredo piletina iz jedne tave

Alfredo piletina iz jedne tave

Pripremite ukusnu piletinu Alfredo s kremastim umakom u samo pola sata. Kombinacija piletine, parmezana i vrhnja zadovoljit će vaše nepce. Savršeno jelo za dvoje

Namirnice u ovom receptu bit će dovoljne za dvoje ljudi, a za pripremu odvojite nešto više od pola sata.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

meso 00:51

Priprema:

Piletina Alfredo je poznato jelo koje potječe iz SAD-a. Riječ je o jednostavnom, ali ukusnom jelu koje kombinira sočnu piletinu s kremastim umakom od vrhnja i parmezana. Najprije zagrijte ulje na tavi i ispecite piletinu. Začinite sa soli i paprom te pecite dok ne porumeni. Pustite da malo odstoji i narežite meso na deblje trakice. U tavu na kojoj ste pekli piletinu dodajte mlijeko, temeljac, luk i češnjak. Začinite po želji i pustite da zakuha. Dodajte tjesteninu i neprekidno miješajte tri minute. Ostavite da se tjestenina skuha, da bude al dente. U umak dodajte parmezan i vrhnje te sve skupa sjedinite. Pirjajte na laganoj vatri dok se umak ne zgusne. Kad je umak gotov, dodajte narezanu piletinu. Vaše jelo je gotovo. Dobar tek!

Cannelloni sa slaninom i sirom
Cannelloni sa slaninom i sirom

Sastojci:

maslinovo ulje, 400 g pilećih prsa, 350 ml mlijeka, 350 ml temeljca, 1 manji luk, 2 češnja češnjaka, 200 g tjestenine, 100 g parmezana, 100 ml vrhnja, sol i papar

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
'Radio sam na svadbi i vidio kumu kako mladoženji gura ruku u hlače, ali to nije najgore'
NEOČEKIVANI OBRAT

'Radio sam na svadbi i vidio kumu kako mladoženji gura ruku u hlače, ali to nije najgore'

Bivši barmen objavio je priču o jednom od najgorih vjenčanja na kojima je ikad bio. Iako je to bilo prije deset godina, i dalje mu je muka kad se svega sjeti