
Riječani na svoje stolove stavljaju fuziju pašte pripremljene na 'x' načina, ribu, aromatičnu pizzu, janjetinu otoka Krka, puno različitih sireva koji spajaju tradicionalno ovčarstvo, ali i gastro povijest susjedne Italije
Lifestyle
Komentari 1Riječani na svoje stolove stavljaju fuziju pašte pripremljene na 'x' načina, ribu, aromatičnu pizzu, janjetinu otoka Krka, puno različitih sireva koji spajaju tradicionalno ovčarstvo, ali i gastro povijest susjedne Italije
Da je Rijeka jedna od vrlo popularnih destinacija domaćih i stranih turista čitave godine svjedoče prepune gradske ulice na kojima se čuje žamor različitih jezika. Ljudi Rijekom prolaze istražujući ulice ovoga grada nerijetko sjedajući u restorane, barove i pivnice kako bi se uvjerili u njezinu gastro stranu. Sad, kad Rijeka diše u ritmu jeseni, užitaka je napretek, a sve se češće mirisi miješaju otkrivajući bogatu ponudu. Kad je o hrani riječ, Riječani na svoje stolove stavljaju fuziju pašte pripremljene na "x" načina, ribu, aromatičnu pizzu, janjetinu otoka Krka, puno različitih sireva koji spajaju tradicionalno ovčarstvo, ali i gastro povijest susjedne Italije. Kad ste u Rijeci, jest ćete i pršut i mortadelu, svježu ribu, ali i puno divljači ulovljene u Gorskom kotaru kroz zanimljivu fuziju okusa, osjetiti umami okus, a onda zadovoljno platiti račun komentirajući da je upravo u ovom gradu odličan omjer cijene i kvalitete hrane. Kako bismo to pokazali, donosimo priču o gastro strani Rijeke u točno određenim budžetima, otkrivajući vam nekoliko zanimljivih gastro adresa na kojima možete pojesti uistinu posebnu hranu u budžetu od 10, 20 i 30 eura.
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+