Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Top 20 ideja kako urediti kutak u vrtu za roštiljanje i opuštanje

Top 20 ideja kako urediti kutak u vrtu za roštiljanje i opuštanje

Iskoristite sve duže i ljepše dane pa večeru ponekad pripremite u vrtu, na roštilju. Pa sjednite svi zajedno kao obitelj oko vatre i prisjetite se starih, simpatičnih trenutaka koje ste proveli zajedno

Imate li uz kuću i komadić vrta, tad svakako napravite kutak za roštiljanje. Sve više je lijepih i toplih dana pred nama i ne morate baš uvijek čekati neradni vikend da biste na žar bacili komad mesa.

Zašto ne biste nakon posla malo odmorili pa za večeru sebi i obitelji pripremili nešto na roštilju. To ne mora biti nužno samo meso. Na roštilju možete peći povrće, krumpire u foliji, pizzu pa čak i slatke deserte poput sljezovih kolačića ili ražnjića od voća.

Voćni deserti s roštilja: Banane s orasima i voće na štapićima
Voćni deserti s roštilja: Banane s orasima i voće na štapićima

Osim što ćete posjesti nešto drugačije, s obitelji imate priliku provesti zajedničke trenutke na svježem zraku.

Donosimo vam 20 inspirativnih ideja kako urediti kutak u vrtu za roštiljanje:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1
Vrhunac je sezone krpelja: Evo koji su simptomi zaraze i kako ih pravilno ukloniti s kože
OPREZ U PRIRODI

Vrhunac je sezone krpelja: Evo koji su simptomi zaraze i kako ih pravilno ukloniti s kože

Krpelji su najaktivniji tijekom svibnja i lipnja pa treba voditi računa o zaštiti, pogotovo ako planirate odlazak u prirodu. Nosite duge rukave i nogavice, a gole dijelove tijela zaštitite repelentima
Ovo je namirnica koja najbolje čisti jetru i ublažava nadutost
ODLIČAN SASTOJAK

Ovo je namirnica koja najbolje čisti jetru i ublažava nadutost

Ne treba je brkati s poznatim kuhinjskim kimom koji često posipamo po pecivima – ova biljka dolazi iz sasvim druge botaničke obitelji i ima drugačija svojstva