Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Stručnjak iz Zagreba objasnio: Espresso se pije popodne, a evo kako se kuha prava turska kava

Stručnjak iz Zagreba objasnio: Espresso se pije popodne, a evo kako se kuha prava turska kava

Prava turska kava diže se tri puta i pravi se od kave koja je tako fino mljevena, poput brašna, objašnjava nam Sanin Kadić, peterostruki regionalni latte art prvak

Bilo radi društvenih običaja, malih osobnih rituala ili tek da se krene u radni dan, jutro je kod nas vrijeme turske kave. Talijani, pak, ujutro ne piju espresso već cappuccino, a espresso iza podneva jer im je digestiv poslije ručka ili večere.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1
Vrhunac je sezone krpelja: Evo koji su simptomi zaraze i kako ih pravilno ukloniti s kože
OPREZ U PRIRODI

Vrhunac je sezone krpelja: Evo koji su simptomi zaraze i kako ih pravilno ukloniti s kože

Krpelji su najaktivniji tijekom svibnja i lipnja pa treba voditi računa o zaštiti, pogotovo ako planirate odlazak u prirodu. Nosite duge rukave i nogavice, a gole dijelove tijela zaštitite repelentima
Ovo je namirnica koja najbolje čisti jetru i ublažava nadutost
ODLIČAN SASTOJAK

Ovo je namirnica koja najbolje čisti jetru i ublažava nadutost

Ne treba je brkati s poznatim kuhinjskim kimom koji često posipamo po pecivima – ova biljka dolazi iz sasvim druge botaničke obitelji i ima drugačija svojstva