Obavijesti
Komentari 14
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

pi
Svaka čast majstore.I ja bi ih lovio,al mi žao, pa bi ih morao pustit.
ma
Moj bratić je upecao prije mjesec dana kapitalca od 12.5 kila pa se ne hvali sa tim......Ako nevjerujete evo link od slike pa sami pogledajte....... http://img Prikaži još ↓
al
U našim vodama štuka može narasti i puno većih dimenzija, . Štuka prati svoj pljen i u ekstremne dubine, kao i u plićinu. A ovaj mesar je mogao puštiti ovu ribu Prikaži još ↓
da
Svaka čast majstore,čestitam na ulovu! ;) Znaći nije pravi ribič ako ne pušta ribu,svi trebaju bit ko ti(ne odnosi se na mayhem26,nego na druge ljude),svi treba Prikaži još ↓
S1
kova_sb je potpuno u pravu. Takve ribe se vračaju da bi naši sinovi sutra mogli uživati u ribolovu njihovih potomaka. Treba malo misliti i na budučnost ribolova Prikaži još ↓
ks
dA Si pravi ribić onda bih pustio takvu ribu, a ne pojeo, još se i hvališ da si Mesar, koliko imaš škrinja punih riba??*
De
ha,ha... čuj ti ovo moraliziranje kove_sb... pa u današnje vrijeme,kad kilogram najjeftinijeg mesa košta bar 20 kn,a ribe 30 kn,bio bi lud pustit ju... i ja bi Prikaži još ↓
Frank Ribery
Upecao bi on i vecu,ali ta je bila najveca u ribarnici ..
S1
Rijetke su ribe koje nosim doma. To su uglavnom ribe za koje znam da nebuju preživjele nakon puštanja ili pastrve koje lovim na komercijalnim jezerima. Nisam pr Prikaži još ↓
ca
Hebate,pola sata? Jel se to borio s medvjedom ili ribom malo većom od njegove ruke?Smiješno.
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .