Obavijesti
komentari
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

VOLBEAT
najdraža, najzdravija....i najjeftinija riba...
area 62
...i nikad ti ne dosadi 😁🐟.
VOLBEAT
i znaš da je "prava" ulovljena riba, ne ona tovljena otrovom...
va
joj, zanimljiv komentar area :) ... stvarno, kad promislim, bar što se mene tiče točno tako, nisam toga bio ni svjestan ... poješću ja svaku ribu, al nikad još Prikaži još ↓
VOLBEAT
da, totalno specifičan ukus...fali mi, jer nije njen "stađun" sada - najbolja je jednostavno na gradele, lagano posuta maslinovim uljem mariniranim s ružmarinom Prikaži još ↓
va
moram priznati da ne prakticiram nikakva "jela" od srdela, gdje druge namirnice preuzmu ... gradele, pržena, eventualno fileti u kukuruznom brašnu ili grizu prž Prikaži još ↓
area 62
Valuta 😉, tako je, malo ih u kukuruznoj palenti okreneš i u tavu (za kućnu pripremu), gotove posuti solju i limunovim sokom i mljac. Što kaže Volbeat, ako priča Prikaži još ↓
VOLBEAT
vidiš, nisam ih nikad filetirao (para mi se komplicirano), pa kukuruzna brašno...njam...
area 62
A gle, dobra je i domaća pizza sa komadićima sardine ili srdele dodaš masline, sitno rezanu kapulu i preliv od paradajza, pa kad se sve to zapeče isto mljac 😁👼.
VOLBEAT
naravno, ja npr volim višku pogaču sa sardelama (umjesto inćuna)...
va
ma isfiletiraš je očas, kad je skinuta glava i očišćena utroba samo još prstom malo potegneš prema dolje, rastvoriš i izvučeš kost kao da ju odljepljuješ od leđ Prikaži još ↓
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .