
Ostane li vam kuhane ili pečene piletine od ručka, za večeru možete pripremiti vrlo ukusne rolice od šunke, za što će vam trebati najviše pola sata vremena, a okusom će oduševiti ukućane
Lifestyle
Komentari 0Ostane li vam kuhane ili pečene piletine od ručka, za večeru možete pripremiti vrlo ukusne rolice od šunke, za što će vam trebati najviše pola sata vremena, a okusom će oduševiti ukućane
Često nemamo ideja za brzi u finu večeru, ponekad čak i ako imamo ostatke od ručka koji se mogu iskoristiti. Većina ukućana najradije ne bi jela isto što su već ručali, pa svaki recept koji govori o tome kako iskoristiti ostatke dobro dođe. Ovog puta su to ostaci kuhane ili pečene piletine, bijelog mesa bez kosti, koje začas možete smotati u rolice od šunke. Poslužene sa salatom bit će odličan obrok za završetak dana.
POGLEDAJTE VIDEO o zdravoj hrani:
Pokretanje videa...
10 kriški dimljene i kuhane šunke, 250 g crvene rajčice, 2 šalice piletine (bijelo meso bez kosti), 200 g crnih maslina, 10 kriški punomasne goude, sol, svježe mljeveni papar, list bosiljka, kapari, 2 žlice maslinova ulja.
Narežite rajčice na komadiće. U zdjeli pomiješajte komade piletine, rajčice, masline, sve začinite i dobro promiješajte.
Na svaku krišku šunke stavite komad sira, a u sredinu nadjev prema želji. Lagano savijte šunku u rolu. Pospite rolice kaparima i stavite ih peći 15-20 min na 175°C u nauljenu posudu. Prije posluživanja ukrasite bosiljkom.
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+