Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Ovih 10 vrsta povrća je zdravije i hranjivije jesti nakon kuhanja

Ovih 10 vrsta povrća je zdravije i hranjivije jesti nakon kuhanja

Kuhanje uvelike povećava količinu antioksidansa likopena u rajčicama. Toplina pomaže razbiti debele stanične stijenke, koje sadrže nekoliko važnih hranjivih tvari

Prehrana sirovom hranom je relativno novi trend, uključujući i sirovo veganstvo. Vjeruje se da što je hrana manje obrađena, to bolje. Međutim, nije sva hrana hranjivija kada se jede sirova. Doista, neko povrće je zapravo hranjivije kada je kuhano.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
Vrhunac je sezone krpelja: Evo koji su simptomi zaraze i kako ih pravilno ukloniti s kože
OPREZ U PRIRODI

Vrhunac je sezone krpelja: Evo koji su simptomi zaraze i kako ih pravilno ukloniti s kože

Krpelji su najaktivniji tijekom svibnja i lipnja pa treba voditi računa o zaštiti, pogotovo ako planirate odlazak u prirodu. Nosite duge rukave i nogavice, a gole dijelove tijela zaštitite repelentima
Ovo je namirnica koja najbolje čisti jetru i ublažava nadutost
ODLIČAN SASTOJAK

Ovo je namirnica koja najbolje čisti jetru i ublažava nadutost

Ne treba je brkati s poznatim kuhinjskim kimom koji često posipamo po pecivima – ova biljka dolazi iz sasvim druge botaničke obitelji i ima drugačija svojstva