
Prema odluci Stožera, ugostitelji su dužni rad organizirati uz pridržavanje svih propisanih epidemioloških mjera. Ugostiteljski objekti mogu raditi od 6 do 24 sata
News
Komentari 56Prema odluci Stožera, ugostitelji su dužni rad organizirati uz pridržavanje svih propisanih epidemioloških mjera. Ugostiteljski objekti mogu raditi od 6 do 24 sata
Nacionalni stožer donio je odluku kojom je ograničio radno vrijeme i uredio način rada ugostiteljskih objekata. Odluka će biti na snazi za vrijeme trajanja proglašene epidemije COVID-19.
Prema odluci Stožera, ugostitelji su dužni rad organizirati uz pridržavanje svih propisanih epidemioloških mjera. Ugostiteljski objekti mogu raditi od 6 do 24 sata.
Donesena je Odluka o privremenom uređivanju rada i ograničavanju radnog vremena ugostiteljskih objekata i drugih pružatelja ugostiteljskih usluga, koja na snagu stupa 14. listopada. Više na poveznici. https://t.co/r5EVktso0H @VladaRH
— Koronavirus.hr (@koronavirus_hr) October 13, 2020
Radno vrijeme do ponoći odnosi se, osim na kafiće i restorane, i na pružatelje ugostiteljskih usluga u domaćinstvu i obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima, osim za usluge smještaja. Izuzeci su i hoteli, kampovi i ostali ugostiteljski objekti za smještaj.
Na prijedlog pojedinog županijskog Stožera, radno vrijeme kafića i restorana može se na pojedinim područjima i dodatno ograničiti. Odluka stupa na snagu od srijede, a detaljnije je možete pročitati u nastavku.
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+