Na sajmu se može pronaći sve, od uređenja interijera, eksterijera, bogate ponude hrane, pića i raznih namirnica ali i dobiti ideje kako privući goste. Na Promohotelu svi izlagači voljni su podijeliti svoja znanja i iskustva
Na sajmu za hotele, ugostitelje i iznajmljivače natjecali se pizza majstori: Hrvat i Talijan najbolji
Preko 150 izlagača i više od 6000 posjetitelja na 40. jubilarnom Promohotelu u Poreču s bogatom ponudom inovacija mjesto je dinamičnog okruženja za poslovno umrežavanje i predstavljanje. Riječ je o vodećem međunarodnom sajmu posvećenom Horeca industriji. Posjetitelji na sajmu mogu pronaći gotovo sve na jednom mjestu za hotele, privatne iznajmljivače, privatne vile, restorane, barove...
- Preko 150 izlagača došlo nam je iz sedam zemalja i izuzetno smo ponosni što smo uspjeli dogurati do tog jubilarnog izdanja. A kroz priču s izlagačima saznajemo da su i oni zadovoljni s posjećenošću i ostvarivanjem mnogih poslovnih kontakata. Na Promohotelu mogu izlagati svi koji se bave Horeca sektorom, svi koji mogu ponuditi nešto inovativno što koristi malim iznajmljivačima, hotelima, restoranima i ugostiteljima. Na sajmu ima jako puno noviteta i izuzetno sam ponosna što se svi iz godine u godinu jako trude prezentirati sve nove proizvode. Imamo izlagače koji su dobili i nagradu jer su deset godina u kontinuitetu s nama. To su naši dugogodišnji izlagači koji imaju povjerenja u nas. Manje imamo novih, a i oni koji su došli kazali su da im je ovo mjesto u Poreču od iznimnog značaja za posao - kazala je direktorica sajma Ivana Štiković.

Na sajmu se može pronaći sve, od uređenja interijera, eksterijera, bogate ponude hrane, pića i raznih namirnica ali i dobiti ideje kako privući goste. Na Promohotelu svi izlagači voljni su podijeliti svoja znanja i iskustva.
Sa napuljskim pizzama na štandu Mainardi posjetitelje je privukao svjetski prvak u spravljanju napuljske pizze, Osječanin Alen Radanović.
- Svjetski prvak sam bio dvije godine zaredom, 2023. i 2024. godine. Pobjednička pizza uključivala je, osim kvalitetnog tijesta mozzarelu, krušku, med, orahe i pršut. Na Promohotelu sa partnerima predstavljam napuljsku pizzu i udrugu napolitanskih pizza majstora čiji sam ambasador za Hrvatsku - odao je svjetski prvak.

Na sajmu se održao i Caputo pizza cup gdje su pizza majstori posjetiteljima priuštili nevjerojatne okuse i vještine, a na kraju su proglašeni pobjednici u dvije kategorije. Pobjednik u spravljanju pizza classica je Talijan Gennaro Larice, a pobjedu u spravljanju napolitanske pizze odnio je Matej Topić iz Hrvatske.
Odazivom i interesom na Pormohotelu zadovoljan je i Damir Modrušan iz tvrtke Albi koja se bavi prodajom i distribucijom hrane za restorane, hotele i pizzerije.

- U ponudi imamo brašna, šalše, sireve, svježe i smrznute proizode.. Oko 3500 artikala imamo u ponudi i radimo s brojnim tvrtkama u Hrvatskoj. Radimo s oko 800 lokala, a na Promohotelu smo već tri godine kao izlagači. To je mjesto upoznavanja, stvaranja novih kontakata, razmjena ideja i iskusava i zaista rado dođemo u Poreč. Na Promohotelu smo upoznali nove klijente i naši postojeći klijenti također dolaze. Uvijek su novi izazovi i prekrasna druženja za vrjeme trajanja sajma - kazao je Modrušan.