Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Upalite film i imitirajte pokrete i govor gusara i proslavite dan

Upalite film i imitirajte  pokrete i govor gusara i proslavite dan

Kako biste naučili tako govoriti, upalite neki film u kojem su glavni junaci upravo gusari. Možete upaliti i “Pirate s Kariba”. Imitirajte pokrete kapetana Jacka Sparrowa

Gusari su posljednjih godina neizbježni u popularnoj kulturi, a iz toga je proizašao i ovaj neobičan dan. Danas je poželjno imitirati pokrete i govor gusara.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Trikovi za sreću: Mazite ljubimca, jedite čokoladu... 01:35

Kako biste naučili tako govoriti, upalite neki film u kojem su glavni junaci upravo gusari. Možete upaliti i “Pirate s Kariba”. Imitirajte pokrete kapetana Jacka Sparrowa.

Zatvarajte slavinu dok perete zube ili suđe i tako štedite vodu
Zatvarajte slavinu dok perete zube ili suđe i tako štedite vodu
storyeditor/2022-09-18/14426344_l.jpg

Svoje nove vještine obavezno pokažite prijateljima, sigurno ćete ih oduševiti. Možda vam se i pridruže pa zajedno proslavite ovaj dan.

Pravila bontona: Ovo je devet stvari koje ne biste trebali dirati kada dođete kod nekoga
Pravila bontona: Ovo je devet stvari koje ne biste trebali dirati kada dođete kod nekoga

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
Vrhunac je sezone krpelja: Evo koji su simptomi zaraze i kako ih pravilno ukloniti s kože
OPREZ U PRIRODI

Vrhunac je sezone krpelja: Evo koji su simptomi zaraze i kako ih pravilno ukloniti s kože

Krpelji su najaktivniji tijekom svibnja i lipnja pa treba voditi računa o zaštiti, pogotovo ako planirate odlazak u prirodu. Nosite duge rukave i nogavice, a gole dijelove tijela zaštitite repelentima
Ovo je namirnica koja najbolje čisti jetru i ublažava nadutost
ODLIČAN SASTOJAK

Ovo je namirnica koja najbolje čisti jetru i ublažava nadutost

Ne treba je brkati s poznatim kuhinjskim kimom koji često posipamo po pecivima – ova biljka dolazi iz sasvim druge botaničke obitelji i ima drugačija svojstva