Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Tuširanjem možete potrošiti i do 50% manje vode u kućanstvu

Tuširanjem možete potrošiti i do 50% manje vode u kućanstvu

Jedan od načina smanjenja potrošnje vode je ugradnja perlatora na slavine, što će omogućiti da trošite manju količinu vode. Također je bitno osigurati da slavine ne propuštaju

Najviše vode u kućanstvu, oko 75 posto, troši se u kupaonicama. Pri pranju zubi, umivanju, tuširanju, brijanju i ostalom usvojite naviku zatvaranja vode. Kad god možete, izaberite tuširanje umjesto kupanja u kadi, ali neka tuširanje ne traje dulje od pet minuta. Tako ćete potrošiti do 50 posto manje vode. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Zrinka Janković VIDEO

Jedan od načina smanjenja potrošnje vode je ugradnja perlatora na slavine, što će omogućiti da trošite manju količinu vode. Također je bitno osigurati da slavine ne propuštaju jer je i pojedinačno kapanje dovoljno da rasipate energiju i vodu, a samim time i vaš novac.

Korištenjem ove opcije u pećnici uštedjet ćete i 25% više struje
Korištenjem ove opcije u pećnici uštedjet ćete i 25% više struje

Perlator miješa mlaz vode na slavini s priličnom količinom zraka tako da se uopće ne primjećuje da u stvari teče znatno manja količina vode. Njima se ostvaruje ušteda od oko devet litara vode po minuti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
Vrhunac je sezone krpelja: Evo koji su simptomi zaraze i kako ih pravilno ukloniti s kože
OPREZ U PRIRODI

Vrhunac je sezone krpelja: Evo koji su simptomi zaraze i kako ih pravilno ukloniti s kože

Krpelji su najaktivniji tijekom svibnja i lipnja pa treba voditi računa o zaštiti, pogotovo ako planirate odlazak u prirodu. Nosite duge rukave i nogavice, a gole dijelove tijela zaštitite repelentima
Ovo je namirnica koja najbolje čisti jetru i ublažava nadutost
ODLIČAN SASTOJAK

Ovo je namirnica koja najbolje čisti jetru i ublažava nadutost

Ne treba je brkati s poznatim kuhinjskim kimom koji često posipamo po pecivima – ova biljka dolazi iz sasvim druge botaničke obitelji i ima drugačija svojstva