Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

Trikovi kako ispeći odojka kod kuće, a da bude kao s ražnja: 'Posolite ga i pecite 3 sata'

Trikovi kako ispeći odojka kod kuće, a da bude kao s ražnja: 'Posolite ga i pecite 3 sata'

Meso treba biti svježe i kupljeno kod provjerenog proizvođača. Važno je znati da baratate s kvalitetnim mesom, savjetuju Nikola Nikolić i kuhar Antun Juranović

Na adventskoj kućici u Zagrebu u Tkalčićevoj 12, osim kobasica i kuhanog vina možete isprobati i odojak pečen u pećnici, na 'domaćinski' način. Naime, kućica Brko&Brko svakoga dana u ponudi ima odojak koji je pripremljen tako da ga može spremiti svako kućanstvo, a istovremeno dobiti skoro pa isti rezultat kao da je pečen na ražnju. Pošto se bliži Nova godina i vrijeme kada se posebna pažnja pridaje pripremi odojka, Nikola Nikolić i kuhar Antun Juranović objasnili nam su kako pripremiti savršeni odojak kod kuće.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2
'Radio sam na svadbi i vidio kumu kako mladoženji gura ruku u hlače, ali to nije najgore'
NEOČEKIVANI OBRAT

'Radio sam na svadbi i vidio kumu kako mladoženji gura ruku u hlače, ali to nije najgore'

Bivši barmen objavio je priču o jednom od najgorih vjenčanja na kojima je ikad bio. Iako je to bilo prije deset godina, i dalje mu je muka kad se svega sjeti