Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Tradicionalni recept za krafne: 'Uvijek se prvo peče gornji dio'

Tradicionalni recept za krafne: 'Uvijek se prvo peče gornji dio'

Krafne kod Jakšića, kao i svake godine, pripremaju u fašničko vrijeme, a peći ih počinju već nakon Nove godine. I danas ih rade ručno, prema domaćem starinskom receptu djeda Jakšića

Sezona je krafni, a čini se da je ponuda veća nego ikad. U moru Dubai i sličnih verzija ove slastice sve više cijenimo finu klasičnu krafnu s pekmezom od marelice. Zagrebačka slastičarnica Jakšić u Zvonimirovoj ulici može se pohvaliti recepturom koja se nije mijenjala gotovo 90 godina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1
'Radio sam na svadbi i vidio kumu kako mladoženji gura ruku u hlače, ali to nije najgore'
NEOČEKIVANI OBRAT

'Radio sam na svadbi i vidio kumu kako mladoženji gura ruku u hlače, ali to nije najgore'

Bivši barmen objavio je priču o jednom od najgorih vjenčanja na kojima je ikad bio. Iako je to bilo prije deset godina, i dalje mu je muka kad se svega sjeti