
Tjestenina bi trebala biti dovoljno mekana kad se zagrize, da se ne osjeća krckanje, no u isto vrijeme i dovoljno žilava da se ne raspada. Želite li je servirati al dente, pogledajte presjek kad odgrizete komad
Lifestyle
Komentari 0Tjestenina bi trebala biti dovoljno mekana kad se zagrize, da se ne osjeća krckanje, no u isto vrijeme i dovoljno žilava da se ne raspada. Želite li je servirati al dente, pogledajte presjek kad odgrizete komad
Talijani znaju što je dobra tjestenina, a zato slijedimo i njihova pravila pri pripremi ovog jednostavnog jela. Prvo pravilo je da se ulje ne stavlja u vodu. Ono se odvaja i pluta na vodi pa neće spriječiti da se tjestenina lijepi. Također, nakon što kuhanu tjesteninu ocijedite, ulje će se zalijepiti za nju, a to će spriječiti zadržavanje umaka na njoj, što ne želite.
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+