Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Recikliranje i štednja: Staklenke mogu biti i posude za posao

Recikliranje i štednja: Staklenke mogu biti i posude za posao

Veliki dio plastičnog otpada završi u moru, a znanstvenici predviđaju, nastavimo li ovim tempom zagađivati planet, da će uskoro u moru biti plastike više nego riba

Ambalažu od hrane sortirajte nakon upotrebe određenog proizvoda i operite ako je potrebno pa odložite. Na kraju tjedna sve još jednom pregledajte i smjestite u reciklažu ili ponovno upotrijebite.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Pas reciklira 01:22

Čiste vrećice od tjestenine ili riže mogu poslužiti za sendviče, a staklenke kao posude u kojima nosite kuhanu hranu na posao. 

Velika količina plastičnog otpada završi u moru

Veliki dio plastičnog otpada završi u moru, a znanstvenici predviđaju, nastavimo li ovim tempom zagađivati planet, da će uskoro u moru biti plastike više nego riba.

Reciklirate li svoje stare laptope i mobitele? Većina ih čuva, ali evo koje zemlje to najviše rade
Reciklirate li svoje stare laptope i mobitele? Većina ih  čuva, ali evo koje zemlje to najviše rade

Prema studiji Ujedinjenih naroda, u svijetu se na godinu potroši oko pet bilijuna plastičnih vrećica, a velika većina toga završi u moru. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
Vrhunac je sezone krpelja: Evo koji su simptomi zaraze i kako ih pravilno ukloniti s kože
OPREZ U PRIRODI

Vrhunac je sezone krpelja: Evo koji su simptomi zaraze i kako ih pravilno ukloniti s kože

Krpelji su najaktivniji tijekom svibnja i lipnja pa treba voditi računa o zaštiti, pogotovo ako planirate odlazak u prirodu. Nosite duge rukave i nogavice, a gole dijelove tijela zaštitite repelentima
Ovo je namirnica koja najbolje čisti jetru i ublažava nadutost
ODLIČAN SASTOJAK

Ovo je namirnica koja najbolje čisti jetru i ublažava nadutost

Ne treba je brkati s poznatim kuhinjskim kimom koji često posipamo po pecivima – ova biljka dolazi iz sasvim druge botaničke obitelji i ima drugačija svojstva