Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

Pokazala kako treba rastopiti čokoladu, a da pritom ne zagori

Pokazala kako treba rastopiti čokoladu, a da pritom ne zagori

Ljubitelji čokolade trebaju samo lonac napunit kipućom vodom. Zatim u lonac dodati čokoladu u originalnom pakiranju, pričekati nekoliko minuta i čokolada će se savršeno otopiti

TikTok korisnica podijelila je trik za otapanje čokolade, a trebat će vam samo lonac. Video je brzo postao viralan. Pregledan je više od 2,2 milijuna puta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

čišćenje 00:58

Ljubitelji čokolade trebaju samo lonac napunit kipućom vodom. Zatim u lonac dodati čokoladu u originalnom pakiranju.  Nakon nekoliko minuta u kipućoj vodi, čokolada će se savršeno otopiti.

Mousse torta od čokolade i fine naranče je poslastica za sve
Mousse torta od čokolade i fine naranče je poslastica za sve

Važno je, međutim, biti oprezan pri otvaranju omota čokolade.

Pogledajte trik:

- Ovo je vjerojatno najbolji trik koji sam ikada vidjela - bio je jedan komentar.

I slatkiši se mogu zamrznuti: Evo kako to napraviti pravilno i koliko mogu stajati u ledu
I slatkiši se mogu zamrznuti: Evo kako to napraviti pravilno i koliko mogu stajati u ledu

Korisnica TikToka kaže da trik štedi vrijeme i da ne postoji rizik od zagorene čokolade i sličnih neuspjeha, piše Nine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2
Vrhunac je sezone krpelja: Evo koji su simptomi zaraze i kako ih pravilno ukloniti s kože
OPREZ U PRIRODI

Vrhunac je sezone krpelja: Evo koji su simptomi zaraze i kako ih pravilno ukloniti s kože

Krpelji su najaktivniji tijekom svibnja i lipnja pa treba voditi računa o zaštiti, pogotovo ako planirate odlazak u prirodu. Nosite duge rukave i nogavice, a gole dijelove tijela zaštitite repelentima
Ovo je namirnica koja najbolje čisti jetru i ublažava nadutost
ODLIČAN SASTOJAK

Ovo je namirnica koja najbolje čisti jetru i ublažava nadutost

Ne treba je brkati s poznatim kuhinjskim kimom koji često posipamo po pecivima – ova biljka dolazi iz sasvim druge botaničke obitelji i ima drugačija svojstva