Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Pašticada kako je pripremaju domaćice iz Zadra i okolice od davnina - prepuna je arome

Pašticada kako je pripremaju domaćice iz Zadra i okolice od davnina - prepuna je arome

Goveđi but se napuni slaninom i klinčićima pa ostavi u vinskom octu preko noći tako da je meso nakon nekoliko sati kuhanja mekano, sočno i prepuno finih okusa. Pašticada se jede uz njoke

Pašticada je staro zasitno jelo koje se tradicionalno priprema u Dalmaciji i oko nje. Svaki kraj i svaka domaćica ima neku svoju malu tajnu, poneki dodatak koji jelu daje poseban okus, no osnova je svugdje ista - goveđe ili juneće meso polako pripremljeno u povrću i crnom vinu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
Vrhunac je sezone krpelja: Evo koji su simptomi zaraze i kako ih pravilno ukloniti s kože
OPREZ U PRIRODI

Vrhunac je sezone krpelja: Evo koji su simptomi zaraze i kako ih pravilno ukloniti s kože

Krpelji su najaktivniji tijekom svibnja i lipnja pa treba voditi računa o zaštiti, pogotovo ako planirate odlazak u prirodu. Nosite duge rukave i nogavice, a gole dijelove tijela zaštitite repelentima
Ovo je namirnica koja najbolje čisti jetru i ublažava nadutost
ODLIČAN SASTOJAK

Ovo je namirnica koja najbolje čisti jetru i ublažava nadutost

Ne treba je brkati s poznatim kuhinjskim kimom koji često posipamo po pecivima – ova biljka dolazi iz sasvim druge botaničke obitelji i ima drugačija svojstva