Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Ovih 10 vrsta povrća je zdravije i hranjivije jesti nakon kuhanja

Ovih 10 vrsta povrća je zdravije i hranjivije jesti nakon kuhanja

Kuhanje uvelike povećava količinu antioksidansa likopena u rajčicama. Toplina pomaže razbiti debele stanične stijenke, koje sadrže nekoliko važnih hranjivih tvari

Prehrana sirovom hranom je relativno novi trend, uključujući i sirovo veganstvo. Vjeruje se da što je hrana manje obrađena, to bolje. Međutim, nije sva hrana hranjivija kada se jede sirova. Doista, neko povrće je zapravo hranjivije kada je kuhano.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
'Radio sam na svadbi i vidio kumu kako mladoženji gura ruku u hlače, ali to nije najgore'
NEOČEKIVANI OBRAT

'Radio sam na svadbi i vidio kumu kako mladoženji gura ruku u hlače, ali to nije najgore'

Bivši barmen objavio je priču o jednom od najgorih vjenčanja na kojima je ikad bio. Iako je to bilo prije deset godina, i dalje mu je muka kad se svega sjeti