
Osim ostataka svinjskog pečenja, u grah možete staviti suha, dimljena rebrica, kobasice, nasjeckanu slaninu itd. Vrlo ukusna je i vegetarijanska varijanta u kojoj mesa nema
Lifestyle
Komentari 0Osim ostataka svinjskog pečenja, u grah možete staviti suha, dimljena rebrica, kobasice, nasjeckanu slaninu itd. Vrlo ukusna je i vegetarijanska varijanta u kojoj mesa nema
Grah skuhajte nakon što se preko noći namakao u vodi. Nasjeckajte luk, propržite ga sa mljevenim čilijem pa dodajte sjeckanu papriku, kratko pržite i dodajte sjeckanu rajčicu. U to ubacite sve začine, nasjeckajte češnjak i peršin, dodajte lovor i ostavite na laganoj vatri još 10-ak minuta. Ako vam se čini previše gusto, dodajte malo vode.
U to ubacite ocijeđeni grah pa sve prebacite u keramičku ili zemljanu posudu, dodajte meso pa pecite na 180 stupnjeva oko 45 minuta ili dok se ne zgusne.
Napomene:
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+