Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Meso će biti ukusnije ako ga premažete maslinovim uljem

Meso će biti ukusnije ako ga premažete maslinovim uljem

Janječi but nije potrebno previše zalijevati masnoćom, bit će dovoljno da ga prije pečenja premažete sa žlicom do dvije maslinova ulja, pa začinite. To će učiniti da meso ostane sočnije

Ljubitelji mesa dolaze na svoje na ovaj dan. Točnije, ljubitelji janjetine, odnosno janjećeg buta. Poanta ovoga dana je jednostavna - ispecite janjetinu i uživajte u njoj.

POGLEDAJTE VIDEO: Tajne dobre janjetine

Pokretanje videa...

Janjetina 01:41

Pečeni janjeći but jako je lako napraviti kod kuće. Stavite ga u protvan za pečenje i utrljajte maslinovim uljem, a zatim ga dobro posolite i popaprite. Pecite u pećnici pet minuta, preokrenite i ponovno zapecite, a zatim na njega poslažite začine poput grančica ružmarina i listića češnjaka. Pokrijte ga aluminijskom folijom i pecite jedan sat na 170°C.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
Ovo je namirnica koja najbolje čisti jetru i ublažava nadutost
ODLIČAN SASTOJAK

Ovo je namirnica koja najbolje čisti jetru i ublažava nadutost

Ne treba je brkati s poznatim kuhinjskim kimom koji često posipamo po pecivima – ova biljka dolazi iz sasvim druge botaničke obitelji i ima drugačija svojstva
Vrhunac je sezone krpelja: Evo koji su simptomi zaraze i kako ih pravilno ukloniti s kože
OPREZ U PRIRODI

Vrhunac je sezone krpelja: Evo koji su simptomi zaraze i kako ih pravilno ukloniti s kože

Krpelji su najaktivniji tijekom svibnja i lipnja pa treba voditi računa o zaštiti, pogotovo ako planirate odlazak u prirodu. Nosite duge rukave i nogavice, a gole dijelove tijela zaštitite repelentima