Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Ledeni čaj napravite od voća i omiljenog čaja, dodajte i meda

Ledeni čaj napravite od voća i omiljenog čaja, dodajte i meda

Hladni sokovi vrlo su ukusni, no često nisu zdravi, pa je najbolje pripremiti ledeni čaj kod kuće. Možete ga napraviti na nekoliko načina, a rezultat je uvijek isti - osvježavajući napitak

Na ljetnu žeđ uz vodu odlično paše i ledeni čaj, no njegov je česti problem količina šećera i umjetnih aroma, ako se radi o kupovnim verzijama. Hladni sokovi vrlo su ukusni, no često nisu zdravi, pa je najbolje pripremiti ledeni čaj kod kuće.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:33

Možete ga napraviti na nekoliko načina, a rezultat je uvijek isti - osvježavajući napitak pun okusa bez štetnih dodataka. Pripremite nekoliko vrećica omiljenog čaja ili ih kombinirajte pa pripremite u vrućoj vodi dvostruko jači čaj nego kad kuhate klasičnu, toplu verziju.

Uz piskavicu i zeleni čaj brže se mršavi - isprobajte ove recepte
Uz piskavicu i zeleni čaj brže se mršavi - isprobajte ove recepte

Kad se malo ohladi, dodajte jednaku količinu hladne vode, pa zatim mješavinu prelijte preko leda i poslužite. U čaj dodajte narezano voće i bilje poput mente, a možete dodati i meda ako vam nedostaje slatkog okusa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1
Vrhunac je sezone krpelja: Evo koji su simptomi zaraze i kako ih pravilno ukloniti s kože
OPREZ U PRIRODI

Vrhunac je sezone krpelja: Evo koji su simptomi zaraze i kako ih pravilno ukloniti s kože

Krpelji su najaktivniji tijekom svibnja i lipnja pa treba voditi računa o zaštiti, pogotovo ako planirate odlazak u prirodu. Nosite duge rukave i nogavice, a gole dijelove tijela zaštitite repelentima
Ovo je namirnica koja najbolje čisti jetru i ublažava nadutost
ODLIČAN SASTOJAK

Ovo je namirnica koja najbolje čisti jetru i ublažava nadutost

Ne treba je brkati s poznatim kuhinjskim kimom koji često posipamo po pecivima – ova biljka dolazi iz sasvim druge botaničke obitelji i ima drugačija svojstva