Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Kupujte u rinfuzi ili u staklenim posudama i pomozite prirodi

Kupujte u rinfuzi ili u staklenim posudama i  pomozite prirodi

Steknite naviku kupovanja svježih namirnica koje zahtijevaju manje ambalaže od vakuumiranih pakiranja. Osim što se na ovaj način smanjuje upotreba plastike prednosti je i to što sami određujete količinu

Godišnje se reciklira svega 12% plastike. Tone plastičnih proizvoda svake godine završavaju u oceanima pa pokušajte smanjiti plastiku u domu koliko god možete.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:57

Koristite rinfuzna punjenja ili staklene posude. Postoje i biorazgradiva pakiranja koja su podložna i recikliranju pa pokušajte pronaći takve proizvode. 

Napunite kantice kišnicom pa onda zalijte svoje sobne biljke
Napunite kantice kišnicom pa onda zalijte svoje sobne biljke

Steknite naviku kupovanja svježih namirnica koje zahtijevaju manje ambalaže od vakuumiranih pakiranja. Osim što se na ovaj način smanjuje upotreba plastike prednosti je i to što sami određujete količinu. Zbog toga nema nepotrebnog bacanja hrane kao ni otpadaka od ambalaže.

Zatvarajte slavinu dok perete zube ili suđe i tako štedite vodu
Zatvarajte slavinu dok perete zube ili suđe i tako štedite vodu

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
Vrhunac je sezone krpelja: Evo koji su simptomi zaraze i kako ih pravilno ukloniti s kože
OPREZ U PRIRODI

Vrhunac je sezone krpelja: Evo koji su simptomi zaraze i kako ih pravilno ukloniti s kože

Krpelji su najaktivniji tijekom svibnja i lipnja pa treba voditi računa o zaštiti, pogotovo ako planirate odlazak u prirodu. Nosite duge rukave i nogavice, a gole dijelove tijela zaštitite repelentima
Ovo je namirnica koja najbolje čisti jetru i ublažava nadutost
ODLIČAN SASTOJAK

Ovo je namirnica koja najbolje čisti jetru i ublažava nadutost

Ne treba je brkati s poznatim kuhinjskim kimom koji često posipamo po pecivima – ova biljka dolazi iz sasvim druge botaničke obitelji i ima drugačija svojstva