Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Klasičnu spužvicu za pranje posuđa zamijenite ekološkom

Klasičnu spužvicu za pranje posuđa zamijenite ekološkom

Krpe i spužve mogu sadržavati potencijalno štetne viruse i bakterije. Stoga treba steći naviku ostavljanja krpa i spužvi da se natapaju u razrijeđenom koncentriranom dezinficijensu

Godišnje se baci oko 400 milijuna spužvica za pranje posuđa, a izrada vlastite savršen je izbor za kuhinju bez otpada.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Eko slamčice i žličice 01:06

Uzmite mrežu za voće iz trgovine (u koje pakiraju limun ili naranče) i razrežite je te oblikujte kako biste stvorili oblik spužve. U krajnjem slučaju možete u trgovini kupiti i ekološke spužve od recikliranih materijala.

U večernjim satima otvorite sve prozore i ugasite klima-uređaj
U večernjim satima otvorite sve prozore i ugasite klima-uređaj

Krpe i spužve mogu sadržavati potencijalno štetne viruse i bakterije. Steknete li naviku ostavljanja krpa i spužvi da se natapaju u razrijeđenom koncentriranom dezinficijensu (1 čep na svakih 400 ml vode) na kraju dana, ne samo da će ih ostaviti higijenski čistima i ispuniti prostor prekrasnim mirisom čistoće, već ćete i uštedjeti jer ih nećete toliko često bacati i kupovati nove.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
Vrhunac je sezone krpelja: Evo koji su simptomi zaraze i kako ih pravilno ukloniti s kože
OPREZ U PRIRODI

Vrhunac je sezone krpelja: Evo koji su simptomi zaraze i kako ih pravilno ukloniti s kože

Krpelji su najaktivniji tijekom svibnja i lipnja pa treba voditi računa o zaštiti, pogotovo ako planirate odlazak u prirodu. Nosite duge rukave i nogavice, a gole dijelove tijela zaštitite repelentima
Ovo je namirnica koja najbolje čisti jetru i ublažava nadutost
ODLIČAN SASTOJAK

Ovo je namirnica koja najbolje čisti jetru i ublažava nadutost

Ne treba je brkati s poznatim kuhinjskim kimom koji često posipamo po pecivima – ova biljka dolazi iz sasvim druge botaničke obitelji i ima drugačija svojstva