Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Keltska sol u sebi ima vrijedne elektrolite i više od 80 minerala

Keltska sol u sebi ima vrijedne elektrolite i više od 80 minerala
1

Koristi se kod detoksikacijskih tretmana, inhalacija, za obloge i pilinge, u kupkama, te za čišćenje u domaćinstvu, održavanje usne higijene, masažu tjemena i uklanjanje peruti te uklanjanje mrlja s odjeće

Keltska sol jedinstvene je svjetlosive boje, a ima i karakterističan okus jer se vadi s polja soli koja sadrže sivo-plavu glinu. Dolazi s obala Francuske i odvaja se tradicionalnim keltskim metodama starima čak 2000 godina - ručno ili uz pomoć drvenih alata.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

sol 01:12

Sadrži vrijedne elektrolite i više od 80 minerala u njihovom prirodnom obliku te elemente u tragovima poput željeza, mangana i cinka te pomaže uspostavi ravnoteže elektrolita i boljoj probavi.

Naučite kako aromatičnu sol napraviti kod kuće u par koraka
Naučite kako aromatičnu sol napraviti kod kuće u par koraka

Nedostaci uključuju nedostatak dodanog joda koji ima obična sol. Normalno ju dodajte jelima, a koristiti je možete i kod detoksikacijskih tretmana, inhalacija, za obloge i pilinge, u kupkama, te za čišćenje u domaćinstvu, održavanje usne higijene, masažu tjemena i uklanjanje peruti te uklanjanje mrlja s odjeće.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1
Vrhunac je sezone krpelja: Evo koji su simptomi zaraze i kako ih pravilno ukloniti s kože
OPREZ U PRIRODI

Vrhunac je sezone krpelja: Evo koji su simptomi zaraze i kako ih pravilno ukloniti s kože

Krpelji su najaktivniji tijekom svibnja i lipnja pa treba voditi računa o zaštiti, pogotovo ako planirate odlazak u prirodu. Nosite duge rukave i nogavice, a gole dijelove tijela zaštitite repelentima
Ovo je namirnica koja najbolje čisti jetru i ublažava nadutost
ODLIČAN SASTOJAK

Ovo je namirnica koja najbolje čisti jetru i ublažava nadutost

Ne treba je brkati s poznatim kuhinjskim kimom koji često posipamo po pecivima – ova biljka dolazi iz sasvim druge botaničke obitelji i ima drugačija svojstva