Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

Jedinstven doživljaj: Doručak sa žirafama u hotelu u Nairobiju

24sata placeholder

Vlasnici hotela su u suradnji s tamošnjom vladom i udrugama za očuvanje ugroženih životinja pokrenuli uzgojni program Rothschild divlje žirafe kako bi povećali njihov broj

Giraffe Manor ekskluzivni je boutique hotel u Nairobiju, a nazivaju ga i 'najinstagramskijim objektom na svijetu'. Radi se o zgradi koja datira iz 1932. godine, nalikuje malom dvorcu i jedna je od najatraktivnijih građevina u toj zemlji.

Ovaj hotel sa 12 soba širom svijeta je poznat najviše zbog vrlo bliskog kontakta gostiju sa žirafama, koje čak znaju gurati glave kroz ogromne prozore salona gdje gosti jedu, i jesti zajedno s njima.

Nerijetko proviruju kroz vrata hotela ili prozore gostinjskih soba u potrazi za slasnim zalogajem. 

Mnogi komentiraju da su imali osjećaj kao da su ušli u scenografiju iz filma Afrika.

Inače, vlasnici hotela su u suradnji s tamošnjom vladom i udrugama za očuvanje ugroženih životinja pokrenuli uzgojni program Rothschild divlje žirafe kako bi povećali njihov broj.

Do tada je hotel imao tri svoje žirafe imena Tom, Dick i Harry, a udomili su i ženku imena Daisy. Ubrzo im se pridružila i beba žirafa koju su nazvali Marlon po glumcu Marlonu Brandu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2
Vrhunac je sezone krpelja: Evo koji su simptomi zaraze i kako ih pravilno ukloniti s kože
OPREZ U PRIRODI

Vrhunac je sezone krpelja: Evo koji su simptomi zaraze i kako ih pravilno ukloniti s kože

Krpelji su najaktivniji tijekom svibnja i lipnja pa treba voditi računa o zaštiti, pogotovo ako planirate odlazak u prirodu. Nosite duge rukave i nogavice, a gole dijelove tijela zaštitite repelentima
Ovo je namirnica koja najbolje čisti jetru i ublažava nadutost
ODLIČAN SASTOJAK

Ovo je namirnica koja najbolje čisti jetru i ublažava nadutost

Ne treba je brkati s poznatim kuhinjskim kimom koji često posipamo po pecivima – ova biljka dolazi iz sasvim druge botaničke obitelji i ima drugačija svojstva