
Ovo jelo je odličan obrok jer na jednom tanjuru sadrži mnoge hranjive sastojke. U receptu se spominje jedna vrsta svježih kobasica koju možete zamijeniti kobasicama kakve imate kod kuće ili slaninom
Lifestyle
Komentari 1Ovo jelo je odličan obrok jer na jednom tanjuru sadrži mnoge hranjive sastojke. U receptu se spominje jedna vrsta svježih kobasica koju možete zamijeniti kobasicama kakve imate kod kuće ili slaninom
Za posluživanje uz jelo: krumpir, tjestenina ili riža
Zagrijte pećnicu na 200 stupnjeva pa u njoj, na nauljenom dubljem protvanu, 15 minuta pecite papriku, mrkvu i luk. Dodajte kobasice i pecite još 10 minuta. Potom smanjite temperaturu pećnice na 180 pa dodajte rajčicu, grah i temeljac.
Neka se peče 35 minuta. Nakon toga umiješajte senf i grašak pa vratite u pećnicu na još pet minuta. Kad je gotovo, ostavite neka stoji desetak minuta pa poslužite uz krumpir, tjesteninu ili rižu, prenosi bbcgoodfood.com.
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+