Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Gusano, inoks, plastika, bakar... Hrvatski stručnjaci objasnili u čemu je najsigurnije kuhati

Gusano, inoks, plastika, bakar... Hrvatski stručnjaci objasnili u čemu je najsigurnije kuhati

Nakon gline, prvi metal u kojem se kuhala hrana bio je bakar, a danas na raspolaganju imamo niz različitih materijala koji omogućuju najbolju pripremu hrane u vrlo kratkom roku

Ipak, nemaju svi materijali jednak učinak na zdravlje, a s pojedinim posudama za kuhanje valja biti oprezan i svjestan koju vrstu hrane u njima možete pripremati. Stoga je kod kupnje posuđa za pripremu hrane ključno znati od kojeg se materijala sastoji, ali i koja će mu biti namjena. Nije isto je riječ samo o posudi za posluživanje, ili pak o posudi koju ćete staviti na visoku temperaturu u pećnici.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
Ovo je namirnica koja najbolje čisti jetru i ublažava nadutost
ODLIČAN SASTOJAK

Ovo je namirnica koja najbolje čisti jetru i ublažava nadutost

Ne treba je brkati s poznatim kuhinjskim kimom koji često posipamo po pecivima – ova biljka dolazi iz sasvim druge botaničke obitelji i ima drugačija svojstva
Vrhunac je sezone krpelja: Evo koji su simptomi zaraze i kako ih pravilno ukloniti s kože
OPREZ U PRIRODI

Vrhunac je sezone krpelja: Evo koji su simptomi zaraze i kako ih pravilno ukloniti s kože

Krpelji su najaktivniji tijekom svibnja i lipnja pa treba voditi računa o zaštiti, pogotovo ako planirate odlazak u prirodu. Nosite duge rukave i nogavice, a gole dijelove tijela zaštitite repelentima