
Kruh izrežite uzduž i poprijeko sve do donje kore. Pazite da ga ne izrežete do kraja. U svaki rez kruha ubacite šnitu sira. U odvojenoj posudi potom izmiješajte maslac, mladi luk te sjemenke sezama i lana
Lifestyle
Komentari 1Kruh izrežite uzduž i poprijeko sve do donje kore. Pazite da ga ne izrežete do kraja. U svaki rez kruha ubacite šnitu sira. U odvojenoj posudi potom izmiješajte maslac, mladi luk te sjemenke sezama i lana
S ovom količinom namirnica napravit ćete kruh za šestero ljudi, a za pripremu odvojite oko pola sata.
POGLEDAJTE VIDEO:
Pokretanje videa...
Pećnicu zagrijte na 180 stupnjeva. Dok se pećnica grije, kruh izrežite uzduž i poprijeko sve do donje kore. Pazite da ga ne izrežete do kraja. U svaki rez kruha ubacite šnitu sira. U odvojenoj posudi potom izmiješajte maslac, mladi luk te sjemenke sezama i lana. Sve promiješajte pa smjesu ubacite u rascjepe na kruhu. Tako punjeni kruh zamotajte u foliju i pecite 15 minuta. Nakon toga ga razmotajte i pecite još 10 minuta, dok se sir ne otopi. Poslužite ga toplog.
400-450 g kruha (štruca), 100 g cheddar sira, 100 g mozzarelle, 70 g rastopljenog maslaca, 4 komada sjeckanog mladog luka, sjemenke lana ili sezama po želji
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+