10' za tvrdo je previše. Vrijeme mjerite od početka kuhanja ili kad zaključa? Yaya stavite odmah ili kad zaključa? U hladnu prebacite uvijek ili samo za srednja
? Nedorečene upute su mrak;-)
Prikaži još ↓
ZG danas
19.4.2025.
Odustani
Kako smo prije svi normalno živjeli i jeli bez trikova? Čudo da smo uopće preživjeli, opstali….
12
123445
19.4.2025.
Odustani
Pa dobro da li se jaja bace u kipuću vodu, ili se tek mjeri kada voda počinje kipjeti. Naime možemo brže i sporije kuhati vodu, a to znači posve druga vremena.
Ako se jaja bacaju u kipuću voda, po vjerojatno ih prije moramo najprije izvaditi van iz frižideza da budu na sobnoj temperaturi 3 sata. Kada nešto pišeta da ispadnete pametni, onda napišite doslovno sve. Dakle, jaja se stavljaju žlicom, a ne bacaju u kipuću vodu, i tek onda počinje teći vrijeme. Jasno moraju biti na sobnoj temperaturu, inače će puknut svako drugo.
Prikaži još ↓
AL
ALLinONE!!
19.4.2025.
Odustani
Jel zanima nekoga kako skuhati šunku od cca 15 kg, da mu dam instrukcije
crazy mind
31.3.2024.
Odustani
kuharica da ne pati sa jajima treba znati
balava nana
31.3.2024.
Odustani
Zato je Dubravka mudro napisala "ponekad se lako pogriješi"......;-)
Rafo
19.4.2025.
Odustani
Jedina prihvatljiva i jestiva jaja su tvrdo kuhana.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .