
Sezona je bresaka i marelica koje svojom mekanom teksturom i blagim okusom čine savršen spoj s biskvitnim tijestom. Za ovaj kolač vam ne treba puno vremena, a sigurno ćete uživati
Lifestyle
Komentari 9Sezona je bresaka i marelica koje svojom mekanom teksturom i blagim okusom čine savršen spoj s biskvitnim tijestom. Za ovaj kolač vam ne treba puno vremena, a sigurno ćete uživati
Sastojci:
Priprema: Rastopite maslac, a mikserom prvo umutite snijeg od bjelanjaka. U drugoj posudi izmiksajte žumanjke sa šećerom i vanilin šećerom. U to dodajte rastopljeni maslac i kratko umutite. Zatim polagano dodajte brašno i na kraju na najmanjoj brzini umiješajte snijeg od bjelanjaka te prašak za pecivo. Komadiće breskve utisnite u smjesu. Pecite 30-ak minuta na 200°C.
Pospite s malo šećera u prahu. Dobar tek!
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+