
Posjetili smo Krašev pogon u kojem se proizvode Bajadere, kultni zagrebački desert. Dok je proizvodnja još bila u Branimirovoj, njeni savršeni slojevi još su se lijevali ručno
Lifestyle
Komentari 17Posjetili smo Krašev pogon u kojem se proizvode Bajadere, kultni zagrebački desert. Dok je proizvodnja još bila u Branimirovoj, njeni savršeni slojevi još su se lijevali ručno
Mnogi ljudi vole je kušati. Staviti u usta u komadu i pustiti da se polako zagrijava i otapa između jezika i nepca, koji kao da zalijepe jedno za drugo, pa uživaju dobru minutu u predivnim okusima koji se miješaju u ustima dok ih pokušavamo odvojiti, uz nezaobilazni uzdah. Ima onih koji će ju zagristi čim se malo otopi i omekša, jer vole da ih slast obuzme brže, pa i onih koji će ju pojesti nestrpljivo, grickajući komad po komad, bez prethodnog otapanja, što daje okuse različitih intenziteta. Ima čak i onih koji kažu da je prva tehnika idealna za prvu, druga za drugu, a treća za treću Bajaderu, koje obavezno treba pojesti u nizu.
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+