Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

17 ideja kako izgledati dobro iako vani jako puše i pada kiša

17 ideja kako izgledati dobro iako vani jako puše i pada kiša

Bilo bi dobro da u ormaru imate jednu dužu toplu jaknu koja ne propušta vlagu i vjetar. Iako, i kraći modeli izgledaju fantastično i griju, ali ne toliko kao jakne koje prelaze stražnjicu

Dobra jakna, nepropusne cipele i frizura koja odolijeva vjetru su dobitna kombinacija. Hladni vjetroviti dani praćeni kišom izazovni su za dobar izgled, ali uz malo promišljenih poteza možete izgledati dobro i moderno i u takvim situacijama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Ivica Skoko atelje 02:34

Za početak, svakako 'obuzdajte' kosu, posebno ako je duga kako po vjetru ne bi letjela na sve strane. Ne želite stići na cilj totalno raščerupane kao da ste tek ustale iz kreveta. Tu može pomoći i zgodna kapa.

Najmekši kaput ikad: Teddy je predivan u tonovima vanilije
Najmekši kaput ikad: Teddy je predivan u tonovima vanilije

Također, bilo bi dobro da u ormaru imate jednu dužu toplu jaknu koja ne propušta vlagu i vjetar. Iako, i kraći modeli izgledaju fantastično i griju, ali ne toliko kao jakne koje prelaze stražnjicu.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
Vrhunac je sezone krpelja: Evo koji su simptomi zaraze i kako ih pravilno ukloniti s kože
OPREZ U PRIRODI

Vrhunac je sezone krpelja: Evo koji su simptomi zaraze i kako ih pravilno ukloniti s kože

Krpelji su najaktivniji tijekom svibnja i lipnja pa treba voditi računa o zaštiti, pogotovo ako planirate odlazak u prirodu. Nosite duge rukave i nogavice, a gole dijelove tijela zaštitite repelentima
Ovo je namirnica koja najbolje čisti jetru i ublažava nadutost
ODLIČAN SASTOJAK

Ovo je namirnica koja najbolje čisti jetru i ublažava nadutost

Ne treba je brkati s poznatim kuhinjskim kimom koji često posipamo po pecivima – ova biljka dolazi iz sasvim druge botaničke obitelji i ima drugačija svojstva