Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Koristite ventilaciju u pećnici kako bi uštedjeli što više struje

Koristite ventilaciju u pećnici kako bi uštedjeli što više struje

Ključ je u tome da se toplina ravnomjerno raspoređuje po pećnici pa se tako manje struje troši na zagrijavanje pećnice. Također, obroci će s takvom pripremom biti puno ukusniji

Pećnica je najjednostavnija za pripremu jela jer odrađuje većinu posla dok mi čekamo. Odlična opcija u pećnici je ventilator, a uključite ga kad pripremate jelo. Tako će jelo biti prije gotovo i još ćete tako uštedjeti i do 25 posto više struje nego na običan način pečenja.

Ključ je u tome da se toplina ravnomjerno raspoređuje po pećnici pa se tako manje struje troši na zagrijavanje pećnice. Također, obroci će s takvom pripremom biti puno ukusniji.

Napravite popis svih namirnica i pametno obavite kupovinu
Napravite popis svih namirnica i pametno obavite kupovinu

Važno je da znate da kod pripreme jela s ventilatorom oduzmete 20 stupnjeva. Primjerice, ako vam je u receptu predloženo jelo koje se peče na 200 stupnjeva, ako koristite ventilator, podesite na 180. Nije potrebno prethodno ugrijavati pećnicu jer postoji rizik da će jelo pregorjeti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
Vrhunac je sezone krpelja: Evo koji su simptomi zaraze i kako ih pravilno ukloniti s kože
OPREZ U PRIRODI

Vrhunac je sezone krpelja: Evo koji su simptomi zaraze i kako ih pravilno ukloniti s kože

Krpelji su najaktivniji tijekom svibnja i lipnja pa treba voditi računa o zaštiti, pogotovo ako planirate odlazak u prirodu. Nosite duge rukave i nogavice, a gole dijelove tijela zaštitite repelentima
Ovo je namirnica koja najbolje čisti jetru i ublažava nadutost
ODLIČAN SASTOJAK

Ovo je namirnica koja najbolje čisti jetru i ublažava nadutost

Ne treba je brkati s poznatim kuhinjskim kimom koji često posipamo po pecivima – ova biljka dolazi iz sasvim druge botaničke obitelji i ima drugačija svojstva