Domaćica se odlučila svojim gostima pripremiti egzotičnu večeru te kaže kako želi da bude malo 'drugačije'. Smatra kako će se gosti iznenaditi, a nisu svi oduševljeni popisom sastojaka...
Dijanin je red u 'Večeri za 5', ali sastojci neće oduševiti baš sve: 'Mislim da se ja neću najesti...'
Dijana Hađasija kuhat će treći dan ovotjedne 'Večere za 5' i to u naselju Kupljenovo u sklopu Zaprešića. Grafička dizajnerica i glazbenica za sebe kaže da je vesela, tvrdoglava i glasna, a da drugi kažu da je uvijek dobro raspoložena.
- Volim jesti, volim dobro društvo, otići van, plesati - kaže današnja domaćica koju je na prijavu u show nagovorila mama, a ona je pristala zbog zabave i upoznavanja novih ljudi. Kako trenutačno radi kao freelancer zaključila je kako je sad pravi trenutak za okušati se u ulozi domaćice u 'Večeri za 5'.

- Dijana i ja smo baš kliknule, volimo sličnu glazbu i baš smo se nekako dobro složile - komentirat će za Dijanu Carmen.
Domaćica se odlučila svojim gostima pripremiti egzotičnu večeru koji će pripremiti sa sušenim morskim algama, kiselim daikonom, gochujang pastom, svinjetinom, sezamom, tunom i borovnicama. Carmen će komentirati kako ne voli borovnice, a Vesna gledajući sastojke predvidjeti: "Ja mislim da se ne budem baš najela."

- Htjela sam da večera bude malo drugačija. Osim to sam obožavateljica azijske hrane, htjela sam pripremiti tako nešto malo za promjenu. U 'Večeri za 5' se uglavnom pripremaju tradicionalna i hrvatska jela, a ja sam odlučila to malo promijeniti. Mislim da će se gosti iznenaditi i jedva čekam vidjeti reakcije - najavljuje Dijana.
Ne propustite nove epizode 'Večere za 5' na RTL-u od ponedjeljka do petka od 17.50! Epizoda je dostupna na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji.