Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Deserti u jesenskom ruhu: 'Od bundeve radim princes krafne i eklere, paše u svim kolačima'

Deserti u jesenskom ruhu: 'Od bundeve radim princes krafne i eklere, paše u svim kolačima'

Bogato, aromatično punjenje s pireom tikve izvrsno se zaokružuje s cimetom, vanilijom i muškatnim oraščićem, a može se dodati đumbir i limun, kaže Ivana Bradarić iz splitske slastičarnice Brasserie

Razne bundeve ili buče, a posebice kreme od tih zdravih namirnica imaju široku primjenu u slastičarstvu. Može se pripremiti kuglof, štrudla, panna cotta, tiramisu ili cheesecake.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1
'Radio sam na svadbi i vidio kumu kako mladoženji gura ruku u hlače, ali to nije najgore'
NEOČEKIVANI OBRAT

'Radio sam na svadbi i vidio kumu kako mladoženji gura ruku u hlače, ali to nije najgore'

Bivši barmen objavio je priču o jednom od najgorih vjenčanja na kojima je ikad bio. Iako je to bilo prije deset godina, i dalje mu je muka kad se svega sjeti