Obavijesti

Lifestyle

Komentari 17

Bili smo u tvornici Bajadere: Neopisivo je kad ti 'ispred nosa' prođe 250 čokoladica u minuti!

Bili smo u tvornici Bajadere: Neopisivo je kad ti 'ispred nosa' prođe 250 čokoladica u minuti!

Posjetili smo Krašev pogon u kojem se proizvode Bajadere, kultni zagrebački desert. Dok je proizvodnja još bila u Branimirovoj, njeni savršeni slojevi još su se lijevali ručno

Mnogi ljudi vole je kušati. Staviti u usta u komadu i pustiti da se polako zagrijava i otapa između jezika i nepca, koji kao da zalijepe jedno za drugo, pa uživaju dobru minutu u predivnim okusima koji se miješaju u ustima dok ih pokušavamo odvojiti, uz nezaobilazni uzdah. Ima onih koji će ju zagristi čim se malo otopi i omekša, jer vole da ih slast obuzme brže, pa i onih koji će ju pojesti nestrpljivo, grickajući komad po komad, bez prethodnog otapanja, što daje okuse različitih intenziteta. Ima čak i onih koji kažu da je prva tehnika idealna za prvu, druga za drugu, a treća za treću Bajaderu, koje obavezno treba pojesti u nizu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 17
'Radio sam na svadbi i vidio kumu kako mladoženji gura ruku u hlače, ali to nije najgore'
NEOČEKIVANI OBRAT

'Radio sam na svadbi i vidio kumu kako mladoženji gura ruku u hlače, ali to nije najgore'

Bivši barmen objavio je priču o jednom od najgorih vjenčanja na kojima je ikad bio. Iako je to bilo prije deset godina, i dalje mu je muka kad se svega sjeti